God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 22 december 2016

Signerar Knorrvarböcker även under fredagen

Det var faktiskt riktigt trivsamt att ägna fem timmar åt att signera böcker idag. Massor av trevliga samtal om helt andra saker än politik och roligt ned alla lovord kring teckningarna.
Olof vid bokbordet
Knorrvarbok nummer ett blev snabbt slutsåld idag. Och Knorrvarbok nummer två - "Knorrvars första jul" - fick sån rykande åtgång att författaren Olof Alvarmo och jag kommer att sitta på ICA Supermarket och signera böcker även i morgon fredag. Det finns ju ett antal kartonger kvar och dom passat ju väldigt bra nu innan jul. 
Det känns riktigt roligt att kunna vara till så bra hjälp med att lösa folks problem med att köpa julklappar. Bara med en liten gris. 
Se mer på www.knorrvar.se
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar