UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 29 december 2016

Ingen vit jul men Urd så blåsigt

Någon vit jul har det inte blivit i år heller. Däremot har det blivit både ölsnapsar, gin & tonic och alkoholhaltig glögg. Och ingen snö på marken - i varje fall inte hittills. 
En fridfull hemmajul som bara stördes av stormen Urd*, som kom på besök i Borgholm vid tretiden på Annandagen och kastade sig piskande över staden. 
*) Fotnot: Urd, Verdandi och Skuld var i den gamla asamytologin  namnen på de tre nornorna som satt under asken Ygdrasil och spann världens öden. Verdandi finns redan i Borgholm som namnet på det kvarter där "Restis-huset" står. Skuld har också länge funnits här i Borgholm, som något som beslutsfattande politiker sett till att kommuninnevånarna fått att dela på. Och nu fick vi så småningom även Urd hit.
Kommentera gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar