November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 29 december 2016

Digital "julklapp" kunde ha varit roligare

Julklappar ska helst vara inslagna i papper och ligga och vänta under julgranen på julaftonen, men i år kom det även en julklapp två dagar i förväg. Via mejl. Den var från kommunsekreterare Marie-Louise Johansson och såg ut så här:
Hej
Här kommer en liten julklapp –   
    
Ni kallas till extra sammanträde med kommunstyrelsen  2017-01-10 klockan 17:00. 
Ärende: Anställning förvaltningschefer. 
    
Som vanligt gäller – förhinder anmäls till mig så jag kan kalla in ersättare..  
    
Med vänlig hälsning 
    
Borgholms kommun 
Marie-Louise Johansson 
Kommunsekreterare, kommunledningskontoret  
   
Tel direkt: 0485-880 18, servicecenter: 0485- 880 00 
Postadress: Box 52, 387 21  Borgholm 
Besöksadress: Östra Kyrkogatan 10, Borgholm 
marie-louise.johansson@borgholm.se   www.borgholm.se
                         
Roligare pysselsättning kanske man kunde ha under julen! Och julledigt från kommunala beslut åtminstone fram till och med Tjugondedag dag Knut, tack! 
bråttom kan det ju inte vara med anställning av kommunala chefer. Dom verkar mest kosta en massa onödiga pengar och ställa till med dumheter. I vart fall om man tittar i backspegeln i vår kommun. 
För övrigt har jag redan sagt hur jag tycker att man bör bör gå till väga när man utser förvaltningscfefer: Allmän hearing med röstning! 
Det kan i vart fall inte gå sämre på det viset, bara bättre! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar