November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
 • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
 • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
 • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
 • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
 • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 14 april 2017

Äntligen blir Borgholms stad markerad

Imorgon på självaste Påskaftonen återinvigs högtidligen den gamla stadsgränsen i Storgatans krök vid Netto. Äntligen blir staden markerad. Högtidligheten äger rum kl 11 med fanfarer under närvaro av självaste ordningsmannen Johan Söderström   

2 kommentarer:

 1. Unus Multorum15 april 2017 08:54

  Hur länge har skylten varit borta?

  SvaraRadera
 2. Skylten är ny och har aldrig suttit där tidigare. Däremot satt en gång i tiden en grind i själva stadsgränsen som man fick passera igenom om man skulle in i staden. Känner dock inte till någon bevarad ritning av hur den grinden har sett ut.

  Däremot ska ritningar finnas bevarade till motsvarande grind för Mörbylånga köping.

  SvaraRadera