UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 22 april 2017

Påskar eller Tuppen Borge? Folket får avgöra!

Emmanuel Macron, Marine Le Pen eller någon av dom andra kandidaterna? Intresset för det franska presidentvalet lär blekna, när nu samtidigt ölänningarna ska få välja vad påsktuppen på torget i Borgholm ska heta. 
När juryn i går förmiddags granskade hundratals under påskhelgen inkomna förslag fastnade man för två, som man beslutade att folket i sann demokratisk anda ska få välja emellanPåskar eller Tuppen Borge! I dagens nummer av Ölandsbladet finns röstsedlar och det går även att rösta via nätet om man klickar här. Folket får nu avgöra. 
Det som kommunens politiker inte har lyckats komma fram till under åratal med demokratiberedningar har man på Ölandsbladet lyckats med på nolltid, nämligen att låta folket få avgöra något även när det inte är valår! 
Foto: Per Lublin 2016
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar