UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 29 april 2017

Ny sportgren uppfunnen på Öland - Ölandsbladets chefredaktör sverigemästare!

Idag finns en krönika i Ölandsbladet om "Att överleva ett lastbilsflak". där chefredaktören Peter Boström skriver att han gjorde fiasko när han för en vecka sedan skulle tala till publik från ett lastbilsflak i hagelstorm vid ett sportevenemang i Löttorp med mer eller mindre udda grenar som till exempel SM i dikesdykning.
Men det var väl inget fiasko? Peter har ju uppfunnit en ny gren som man kan ha sverigemästerskap i: Tal till publik från ett lastbilsflak i hagelstorm!
Att man inte alltid kan vara säker på att det haglar som det ska vid ett SM är ju inget problem. Med en hjälp av ismaskin och vindmaskin riktad mot lastbilsflaket kan man ju åstadkomma hagelstorm på konstlad väg. 
Vinnare är naturligtvis den som kan hålla sig igång på flaket längst! En sport minst lika ädel som dikesdykning, tjurrusning och gubbsläpning! 
Grattis Peter som blivit den första svenske mästaren i den nya sportgrenen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar