God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 30 april 2017

Tips till förstamajtalare

Så här när vi närmar oss aprils sista skälvande timmar - och eftersom det tydligen fortfarande är tillåtet att aprilskämta under hela månaden - får jag väl presentera en artikel från sidan "offside" i senaste numret av Dagens Samhälle med färska förslag:  
Om motsvarande förslag går att genomföra i Borgholms kommun skulle förvaltningspersonalen med alla sina administratörer och handläggare få mer tid till utökad social samvaro med varandra i fikarumnet och mer tid att kolla "fejjsbok", surfa på nätet, prata i telefon med barnen och putsa naglarna under betald arbetstid. 
Kanske något att plädera för i förstamajtalen imorgon?
:-)    :-)    :-)
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar