God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 1 april 2017

Renat vatten klart

Arbetena med det nya vattenverket i Sandvik har gått förvånansvärt snabbt och den senaste månaden har det avsaltade vattnet provtestats med fullt godkänt resultat, så kommunrevisor Anders Marell - som tidigare uttryckt farhågor -behöver inte vara orolig när kung Carl XVI Gustaf idag kl 12 anländer till Sandvik för att dricka invigningsglaset innan han inför församlade kommunala högdjur vrider på kranen för att låta det avsaltade vattnet strömma ut i vårt kommunala vattenledningsnät. 
Det känns betryggande inför sommaren att invigningen har kunnat tidigareläggas mot vad tidigare var tänkt. BEAB har all anledning att kunna sträcka lite på sig. 
Måhända stannar kungen på väg till norra Öland till vid OKQ8 i Borgholm och får sig ett glas renat vatten från biltvätten, där vattenreningsanläggningen blev klar nu i veckan. Även OKQ8 har anledning att sträcka på sig! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar