TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 1 april 2017

Renat vatten klart

Arbetena med det nya vattenverket i Sandvik har gått förvånansvärt snabbt och den senaste månaden har det avsaltade vattnet provtestats med fullt godkänt resultat, så kommunrevisor Anders Marell - som tidigare uttryckt farhågor -behöver inte vara orolig när kung Carl XVI Gustaf idag kl 12 anländer till Sandvik för att dricka invigningsglaset innan han inför församlade kommunala högdjur vrider på kranen för att låta det avsaltade vattnet strömma ut i vårt kommunala vattenledningsnät. 
Det känns betryggande inför sommaren att invigningen har kunnat tidigareläggas mot vad tidigare var tänkt. BEAB har all anledning att kunna sträcka lite på sig. 
Måhända stannar kungen på väg till norra Öland till vid OKQ8 i Borgholm och får sig ett glas renat vatten från biltvätten, där vattenreningsanläggningen blev klar nu i veckan. Även OKQ8 har anledning att sträcka på sig! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar