UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 1 april 2017

Renat vatten klart

Arbetena med det nya vattenverket i Sandvik har gått förvånansvärt snabbt och den senaste månaden har det avsaltade vattnet provtestats med fullt godkänt resultat, så kommunrevisor Anders Marell - som tidigare uttryckt farhågor -behöver inte vara orolig när kung Carl XVI Gustaf idag kl 12 anländer till Sandvik för att dricka invigningsglaset innan han inför församlade kommunala högdjur vrider på kranen för att låta det avsaltade vattnet strömma ut i vårt kommunala vattenledningsnät. 
Det känns betryggande inför sommaren att invigningen har kunnat tidigareläggas mot vad tidigare var tänkt. BEAB har all anledning att kunna sträcka lite på sig. 
Måhända stannar kungen på väg till norra Öland till vid OKQ8 i Borgholm och får sig ett glas renat vatten från biltvätten, där vattenreningsanläggningen blev klar nu i veckan. Även OKQ8 har anledning att sträcka på sig! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar