UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 8 april 2017

En overklig verklighet

Verkligheten känns plötsligt overklig. Terrorn har kommit ett steg närmare oss. Nu är det hög tid att börja fundera över vad vi har för skydd i Borgholm den dag en terrorist får för sig att välja gågatan i Borgholm som mål för ett illgärningsdåd. 
Vad finns det egentligen för möjligheter att förhindra att en tung lastbil kommer indundrande i full fart gågatan ner en sommardag när gågatan är fylld av folk? 
Vi får inte glömma  att franska Nice vid Medelhavet som drabbades förra året på den självaste nationaldagen är en typisk turistort, där ett populärt gångstråk valdes som mål för terrorhandlingen. 
Vad har vi egentligen för beredskap?
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar