God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 10 april 2017

Får gratulera Silverlinjen!

Mitt i allt detta får vi passa på och gratulera Silverlinjen som nu i dagarna fyller tjugo år! 
Medan inga tåg gick från Stockholms central efter attentatet i fredags så avgick Silverlinjen från Stockholm som vanligt i fredags eftermiddag, visserligen en halvtimma försenad men ändå! 
Tack vare Silverlinjen blev det faktiskt enklare för den som så ville att ta sig från Stockholms City till Kalmar och Öland än att ta sig kollektivt från Stockholms City till Farsta, Älvsjö eller Vällingby!

2 kommentarer:

  1. Tack Per för dina gratulationer! Det känns gott att våra erfarna chaufförer alltid levererar. Vi har faktiskt inte ställt in en enda tur under dessa 20 år - det är vi stolta över! Mvh Elisabet Angelin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni är bara fantastiska! SJ borde vara gröna av avund!

      Radera