God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 28 april 2017

Borgholms torg idag fredag - vi har en vinnare!

Borgholm - vi har en vinnare! 
Så lyder utropet  på Ölandsbladets nättidning nu på eftermiddagen där det vinnande namnet på torgtuppen avslöjas. Där finns också en rolig film från "dopet" som man kan se - inspelad och sammanklippt av Högsrumsbördige Kalle Strömgren -  och en artikel som man läsa om man är prenumerant - annars funkar det inte. Men isåfall kan du klicka HÄR! 
Så mycket kan jag avslöja att juryn har accepterat väljarnas val - vilket inte alltid politiker gör - och att jag fick den stora äran att kora vinnaren på torget när allt stod klart i förmiddags
Är stolt som en tupp! 
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar