UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

fredag 14 april 2017

Konstutställningen på Strand ännu bättre i år

Konstutställningen på Strand som förra året blev en succé var om möjligt ännu bättre arrangerad i år. Perfekt hängning och inte lika plottrigt och flera nya duktiga konstnärer på plats. En succé som jag inte kan tänka mig annat än att den har kommit för att stanna och höra påsken till. 
Utlånad till utställningen var också Vannborgakonstnären Johan Perssons maffiga porträtt av förre landshövdingen Stefan Carlsson som har utvecklats och blivit ölänning.
Utställningen pågår till och med Påskdagen kl 16. 
Kommentarer

1 kommentar:

  1. Stackars Ölänningar som nu och framöver behöver dras med sex, sprit och skattemedelsmissbrukaren Stefan Carlsson. Man kan nog tänka sig att etablissemangölänningarna gillade porträttet, det är ju så med etablissemangfolket att de har mera gemensamt med rufflartyper som S Carlsson än med det vanliga hederliga arbetande folket.

    SvaraRadera