God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 30 april 2017

April - en underbar månad här på Öland

Apropå  Peter BoströmÖlandsbladets chefredaktör - så tänker vi nog ganska lika, han och jag, förutom att han är omåttligt intresserad av sport, något som jag är totalt ointresserad av. Han brukar bjuda på utmärkt skrivna ledarartiklar i tidningen, där jag för det mesta håller med honom helt och fullt i det han skriver och hans krönikor är underhållande och bra. Med roliga små tillägg på slutet.
Men i åtminstone ett fall nyligen har jag inte kunnat hålla med honom alls. Och det var när han härförleden skrev om månaden april som han tydligen hatade och "skulle kunna mörda" (ja, läs själva här!)
Dessa härliga tidiga koltrastmorgnar. Med oavbruten utomhuskonsert - som t ex just nu. Denna tidiga vårblommeprakt, inte minst blåsippornas färgexplosion i början av månaden. Och den späda grönskan som spricker ut. Allt är obetalbart och oersättligt! April är en underbar månad. Sen må det blåsa, vara grått och regna småspik mellan varven, det spelar ingen roll, för jag älskar april. Just här på Öland! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar