November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
 • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
 • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
 • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
 • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
 • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 5 april 2017

Öland håller ställningarna i Kalmar

Saxar idag från tidningen Östra Smålands ledarsida, där den politiske redaktören Peter Akinder(S) skriver: 
Det är naturligtvis en omständighet som gör att det rycker i mungiporna, att konstnären som ska måla av tidigare landshövdingen Stefan Carlsson heter Johan Persson och är ölänning - precis som det socialdemokratiska kommunalrådet i Kalmar och tillika sambon med tillförordnade landshövdingen Malin Almqvist. 
Vad vore väl Kalmar utan Öland?! 

2 kommentarer:

 1. Man kan tro att är ett sent påkommet 1:a aprilskämt! Dock är det ju så att när det gäller Johan Persson(s-politikern)så är ju allt som kommer ur hans s-snurriga snurromtänk att anse som skämt "skämt" sprunget ur inpyrt traditionellt socialdemokratiskt maktmissbrukarbeteende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag säger ingenting i det sammanhanget. Har valt att stå helt neutral till all politik på andra sida sundet.

   Radera