Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 27 maj 2013

     
IKVÄLL är det dags för en ny webbsändning från  kommunfullmäktige i Borgholms stadshus. Då är det bara att klicka HÄR för att se och höra i direktsändning!
   Mötet börjar kl 18.30 men sändningen börjar redan kl 18.15 med lite förspel.
   Välkomna till ett offentligt möte via webben!
  

6 kommentarer:

  1. Läste just på SVT att dom avisat dig med en feg och vilsen polis. Vad är det för fel i skallen på de gamla uvarna som inte vågar prata inför en kamera. Har de något att dölja undrar man ju...

    SvaraRadera
  2. Ja varför dom inte vill att folk ska få insyn i det kommunala beslutsfattandet kan man ju verkligen undra över. Det verkar ju sjukt!

    Hade polisen vågat stå för vad som måste rätt och riktig hade dom inte köpt Jan Ericis påhitt att mitt filmande skulle störa ordningen och vägrat ställa uipp på hans begäran om att avvisa mig från sammanträdet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Polisen var i detta fall "verkställande" och det är oschysst att få dem att framstå som bovar i dramat. Polisen (som pratade med Per) var enormt psykologisk och gjorde ett himla bra arbete.

      Morsning!

      Radera
  3. Tycker inte annat än en polisanmälan mot den felaktiga avvisningen är rätt.

    SvaraRadera
  4. Kommunen har ju direktsänt på webben tidigare i egen regi. Anledningen att de upphörde var av ekonomiska skäl, pga av dåligt avtal. Då kan inte enligt logik vara störande i sig själv att filma mötena. Kommunledningen är ute och cyklar nu. Varför startar de inte upp sin egen kamera och fortsätter att sända gratis?

    SvaraRadera
  5. Kan du inte dölja en annan kamera som du sätter på ett klädersplagg? Du är en stjärna som gör det där. Bort med Lisbeth och in med allt nytt!!!

    SvaraRadera