Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 9 december 2016

Schabrak till hotellbygge har förstört den fina badstranden i Köpingsvik

Apropå att se för dj-vligt ut, så kan vi bara förflytta oss till Köpingsviken två kilometer öster om "Triangeln" för att se hur byggherren P O Persson har förstört den fina stranden - en av landets finaste badstränder - med ett fruktansvärt schabrak till hotellbygge som vi kan se på bild i kalmartidningarna idag.
Klippt ur Baromtern/Östra Småland idag
Hur i helsicke kunde politikerna i Borgholms kommun tillåta något sådant? 

2 kommentarer:

  1. Ja, jag håller verkligen med att det förstör stranden. Jag såg "eländet" i september och tyckte det var konstigt att något sådant kunde vara tillåtet där. Skulle det nu byggas, så kunde i alla fall en långsida och inte gaveln vara mot sjön. Vad kan det bli för utsikt där. Nej, skärp er i Borgholms byggnadsnämnd, tänk efter före......

    SvaraRadera
  2. Det är bra att kommunen går med på saker så Borgholms kommun går framåt. Tur är att du inte sitter vid makten och kommer inte göra det heller!

    SvaraRadera