Kommunens namn kommer sig av att man alltsedan förra mandatperioden konsekvent endast utser gubbar som ordförande för samtliga kommunala styrelser och nämnder och kommunen därmed är unik i Sverige!
Kommunen hette tidigare Borgholms kommun.

🎂 🎂 Idag har Ragnar och Ragna namnsdag - vi gratulerar! 💐 💐

Idag är det också Sv
enska Flaskans Dag. Firas med valfritt innehåll!
Obs! Alkohol kan vara skadligt för hälsan! Bäst att påpeka!
💐🎂🎂🎂🎂🎂💐
NYHET: Vi grattar medborgare i kommunen som fyller jämnt denna vecka. Klicka HÄR, skrålla lite neråt i högerspalt och kolla in veckans jubilarer!

Länk till SVERIGES ÄLDSTA BLOGGARE:
R kan du följa Dagny Carlsson (108 år) på hennes blogg!

Vi saknar en riktigt bra och pålitlig VÄDERPROGNOS FÖR ÖLAND.

Det ser dock ut till att under torsdagen bli molnigt med upp till 17 grader varmt. Och inte en droppe regn.Skördetid i all sin prydno

Tips för att hitta inlägg i visst ämne: Skriv ord som kan ingå här i vita raden och klicka på Sök!

För att sedan återvända till senaste inlägg är det bara att backa ett steg!

onsdag 9 september 2020

En enkel jämförelse mellan de sorglösa i riksdagen och kommunfullmäktiges ledamöter

Tittade med ett halvt öga i TV på Riksdagens högtidliga öppnande igår och hörde att när riksdagsledamöterna tågade in i plenisalen så var där en liten blåsorkester som spelade ”Sorglösa Brunn”. Passade väl ganska bra för med tanke på deras höga löner, arvoden och frikostiga förmodan så borde ju riksdagsledamöterna vara ganska sorglösa! Kunde dessutom konstatera att Riksdagen på grund av coronan har tagit efter vårt kommunfullmäktige och begränsat antalet deltagare.
En skillnad var dock att i Riksdagen hade man avskaffat det sedvanliga minglet i samband med det högtidliga öppnandet medan man i vårt kommunfullmäktige fortsätter att mingla i samband med ”bensträckare” och intagande av kaffe och KHS (Kommunfullmäktiges Heliga Smörgåsar) vid varje möte, coronatider eller ej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar