Kommunens namn kommer sig av att man alltsedan förra mandatperioden konsekvent endast utser gubbar som ordförande för samtliga kommunala styrelser och nämnder och kommunen därmed är unik i Sverige!
Kommunen hette tidigare Borgholms kommun.

🎂 🎂 Idag har Ragnar och Ragna namnsdag - vi gratulerar! 💐 💐

Idag är det också Sv
enska Flaskans Dag. Firas med valfritt innehåll!
Obs! Alkohol kan vara skadligt för hälsan! Bäst att påpeka!
💐🎂🎂🎂🎂🎂💐
NYHET: Vi grattar medborgare i kommunen som fyller jämnt denna vecka. Klicka HÄR, skrålla lite neråt i högerspalt och kolla in veckans jubilarer!

Länk till SVERIGES ÄLDSTA BLOGGARE:
R kan du följa Dagny Carlsson (108 år) på hennes blogg!

Vi saknar en riktigt bra och pålitlig VÄDERPROGNOS FÖR ÖLAND.

Det ser dock ut till att under torsdagen bli molnigt med upp till 17 grader varmt. Och inte en droppe regn.Skördetid i all sin prydno

Tips för att hitta inlägg i visst ämne: Skriv ord som kan ingå här i vita raden och klicka på Sök!

För att sedan återvända till senaste inlägg är det bara att backa ett steg!

söndag 13 september 2020

Mor- och farföräldrarnas dag

Mor- och farföräldrarnas dag är ett ganska sent påfund i kölvattnet på Mors dag och Fars dag. Även det med amerikanskt ursprung. Firas första söndagen efter första måndagen i september. Således idag.
Men i år verkar morföräldrarnas och farföräldrarnas dag firas med att den generationen sätts isolerad för dom yngre ska kunna gå på pubar, restauranger, fester och konserter och andra evenemang utan att behöva riskera att smitta ner de äldre. 
De äldre isoleras för att de yngre ska kunna roa sig. Så är den svenska politiken av idag. Det känns inte bra och är verkligen hänsynslöst mot den generation som har byggt upp vår välfärd! 
Ni som har mor- och farfarföräldrar kvar i livet, var rädda om dem men låt dem känna sig ihågkomna och verkligt uppskattade! Det är det minsta ni kan göra idag!
Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar