Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 24 september 2010

Får vi hoppas på en Ölandsrevy i Borgholm efter Mörbylångarevyn?


Trist att läsa om att Mörbylångarevyn nu har lagt ned, den var ju egentligen hela Ölands revy även om den hade utgångsapunkten där nere i söder.

Det var dock tydligen bara hågade styrelseledamöter som saknades. Och välvillighet från Mörbylånga kommun. Material att skriva om till årets revy hade sannerligen inte saknats!

Nu får vi hoppas att det ur askan likt en Fågel Fenix ska uppstå en Ölandsrevy med utgångspunkt från Borgholm. Kanske kunde det i Stadshuset som ju står tomt om kvällarna upplåtas gratis övningslokal? Tingssalen skulle ju passa utmärkt för detta ändamål.

Skrattretande material finns hur mycket som helst att hämta bara från den kommunpolitiska verkligheten här i Borgholm, ÖTAB-karusellen och turerna inför årets kommunval och - inte minst- efter valet. Allt som behöva är nu en eldsjäl som skrapar ihop ett lagom tokigt och glatt revyspelargäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar