November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 16 juni 2016

Att ha hälsan

En annan gudsgåva - som vi inte alltid tänker så mycket på utan har lätt att ta för given - är att ha hälsan, att på morgonen kunna stiga upp frisk som en nötkärna och utan krämpor.  
Tyvärr är den gåvan inte alla given. Människokroppen är en sinnrik konstruktion och det är närmast ett under att alla delar kan samverka så perfekt som dom kan. Men ibland slår något fel och kroppen slutar att fungera lika bra som den har gjort tidigare, något som kan drabba vem som helst.Tyvärr är det ofta först då som många förstår vilken gåva hälsan egentligen är.
Så ett gott råd till var och en kunde vara att ta vara på sig och den tid man har och att vara tacksam för den hälsa man har.
Den blomstertid nu kommer. 
Njut av sommaren! 

PS.Själv känner jag mig oförtjänt priviligierad.

1 kommentar:

  1. Äldreomsorgen måste få kåsta tänk vad dom gamla har fått slita för vbi skall ha det bra.

    SvaraRadera