UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 16 juni 2016

Att ha hälsan

En annan gudsgåva - som vi inte alltid tänker så mycket på utan har lätt att ta för given - är att ha hälsan, att på morgonen kunna stiga upp frisk som en nötkärna och utan krämpor.  
Tyvärr är den gåvan inte alla given. Människokroppen är en sinnrik konstruktion och det är närmast ett under att alla delar kan samverka så perfekt som dom kan. Men ibland slår något fel och kroppen slutar att fungera lika bra som den har gjort tidigare, något som kan drabba vem som helst.Tyvärr är det ofta först då som många förstår vilken gåva hälsan egentligen är.
Så ett gott råd till var och en kunde vara att ta vara på sig och den tid man har och att vara tacksam för den hälsa man har.
Den blomstertid nu kommer. 
Njut av sommaren! 

PS.Själv känner jag mig oförtjänt priviligierad.

1 kommentar:

  1. Äldreomsorgen måste få kåsta tänk vad dom gamla har fått slita för vbi skall ha det bra.

    SvaraRadera