MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 28 juni 2016

Midsommarvädret i efterhand

Kanske ni minns vad jag skrev om det blivande midsommarvädret här på bloggen i onsdags morse? Annars är dey ju bara att backa bandet. Men hur mycket var det egentligen som stämde av vad de båda väderprofeterna- svenska SMHI och norska YR - hade förutspått? 
Inte mycket mer än att det inte blev snö. Samt att det var soligt. 
Där jag firade öländsk midsommar blev det åtskilligt varmare än vad profetiorna hade förutspått, vilket var 23 grader som allra varmast. I verkligheten blev det hela 30 till 31 grader som varmast både på midsommarafton och midsommardagen. 
Det utlovade regnet till natten mot midsommarafton uteblev helt. Natten till söndagen kom däremot ett rejält regn med åska. 
Jämnt skägg mellan SMHI och YR, men SMHI förlorar på dåligt facit när dom missade åskvädret natten mot söndagen. Det borde väl ändå inte vara så svårt att se vad det blev för väder i efterhand, eller? 
Plats för kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar