November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 5 juni 2016

Trädgårdens hemligheter. Spännande dokumentärfilm av ölänning

Ni kanske såg Hans Berggrens spännande film "Trädgårdens hemligheter" som sändes i TV 1 i veckan. Hans - som är bördig från Köpingsvik och uppvuxen i Köpings prästgårdoch numera delårsölänning - är Sveriges främste dokumentärfilmare i småkrypens värld. I filmen som visades har han fångat vilken dramatik som kan finnas i en vanlig villaträdgård.
Missade ni ni både kvällssändningen i måndags och reprisen dagen efter så kan ni klicka HÄR när som helst fram till och med den 29 juni och se filmen i gratis i er datorskärm. Den är väl värd att se om man är det minsta djur- och naturintresserad.
Kan ju vara ett litet tips ifall det skulle kännas långtråkigt inomhus nästa gång himmelens portar öppnar sig och regnet vräker ner.
*) Fotnot: Liksom sin föregångare på upptäckarplanet Carl von Linné är Hans Berggren också prästson
Plats för kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar