UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 5 juni 2016

Trädgårdens hemligheter. Spännande dokumentärfilm av ölänning

Ni kanske såg Hans Berggrens spännande film "Trädgårdens hemligheter" som sändes i TV 1 i veckan. Hans - som är bördig från Köpingsvik och uppvuxen i Köpings prästgårdoch numera delårsölänning - är Sveriges främste dokumentärfilmare i småkrypens värld. I filmen som visades har han fångat vilken dramatik som kan finnas i en vanlig villaträdgård.
Missade ni ni både kvällssändningen i måndags och reprisen dagen efter så kan ni klicka HÄR när som helst fram till och med den 29 juni och se filmen i gratis i er datorskärm. Den är väl värd att se om man är det minsta djur- och naturintresserad.
Kan ju vara ett litet tips ifall det skulle kännas långtråkigt inomhus nästa gång himmelens portar öppnar sig och regnet vräker ner.
*) Fotnot: Liksom sin föregångare på upptäckarplanet Carl von Linné är Hans Berggren också prästson
Plats för kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar