November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 17 juni 2016

Vi nyps inte

Nej jag vet mig inte om att ha nypit någon. Ändå står det Per Lublin NÖP i ett tidningsreferat från senaste kommunfullmäktigemötet.
                                       
Från Östra Småland/Barometern igår
Nu är det ju så att att jag är med i nya Ölandspartiet (nya Öp). Men tydligen får vi inte bestämma själva hur vi vill att vårt parti ska skrivas och förkortas. Utan någon tjänsteman i Stadshuset envisas med att det ska stå Nya Ölandspartiet  (NÖP). Och därför står det även NÖP inom parentes efter mitt namn i alla kommunala protokoll och detta skrivsätt har nu även smittat av sig till dom som skriver tidningsreportage. Snälla, skriv nya Öp i fortsättningen! Vi nyps inte! Vi är ett ganska fredligt gäng.
Och så till det som det egentligen stod om i tidningsartikeln. Jag tycker att det är otillständigt att de äldre med sina inte alltför feta pensioner ska behöva mer för hemtjänsten för att rädda pengar åt kommunen! 
Som sagt, jag försöker bry mig och därför är jag med i nya Ölandspartiet. Du får också gärna vara med. Hör av dig med ett mail till info@nyaop.se
Plats för kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar