UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

fredag 17 juni 2016

Vi nyps inte

Nej jag vet mig inte om att ha nypit någon. Ändå står det Per Lublin NÖP i ett tidningsreferat från senaste kommunfullmäktigemötet.
                                       
Från Östra Småland/Barometern igår
Nu är det ju så att att jag är med i nya Ölandspartiet (nya Öp). Men tydligen får vi inte bestämma själva hur vi vill att vårt parti ska skrivas och förkortas. Utan någon tjänsteman i Stadshuset envisas med att det ska stå Nya Ölandspartiet  (NÖP). Och därför står det även NÖP inom parentes efter mitt namn i alla kommunala protokoll och detta skrivsätt har nu även smittat av sig till dom som skriver tidningsreportage. Snälla, skriv nya Öp i fortsättningen! Vi nyps inte! Vi är ett ganska fredligt gäng.
Och så till det som det egentligen stod om i tidningsartikeln. Jag tycker att det är otillständigt att de äldre med sina inte alltför feta pensioner ska behöva mer för hemtjänsten för att rädda pengar åt kommunen! 
Som sagt, jag försöker bry mig och därför är jag med i nya Ölandspartiet. Du får också gärna vara med. Hör av dig med ett mail till info@nyaop.se
Plats för kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar