UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 9 juni 2016

Arslet vänt mot sjön

Ölandsbladets läsare har nog inte missat insändaren från pensionerade medarbetare Rolf Nilsson, som i bladet i Borgholms hamn sjöng ut angående hur vissa saker i Borgholms hamn hanterats. Uppenbarligen vill han att Borgholm ska kunna ha rangen av hamnstad och undrade om man måste "instämma i det gamla elaka talesättet: 
Det går inte. Vi styrs av en samling bönder som alla har arslet vänt mot sjön". 
Men lyckligtvis styrs ju kommunen inte längre av Stig Bertilsson  & kompani! 
Så förhoppningsvis finns det hopp om lite bättre ordning. 
Det var ju annars inte så förskräckligt länge sedan som tidigare kommunalrådet Stig Bertilsson (c) visade att han hade "arslet vänt mot sjön" genom att i kommunstyrelsen sitta och föreslå att man istället för att göra i ordning Vedkajen (efter att den hade rasat p g a dåligt underhåll) skulle ta bort den helt och hållet, men lyckligtvis fick Stig föga stöd för den idén. 
Vill du kommentera, klicka här
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar