God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 9 juni 2016

Arslet vänt mot sjön

Ölandsbladets läsare har nog inte missat insändaren från pensionerade medarbetare Rolf Nilsson, som i bladet i Borgholms hamn sjöng ut angående hur vissa saker i Borgholms hamn hanterats. Uppenbarligen vill han att Borgholm ska kunna ha rangen av hamnstad och undrade om man måste "instämma i det gamla elaka talesättet: 
Det går inte. Vi styrs av en samling bönder som alla har arslet vänt mot sjön". 
Men lyckligtvis styrs ju kommunen inte längre av Stig Bertilsson  & kompani! 
Så förhoppningsvis finns det hopp om lite bättre ordning. 
Det var ju annars inte så förskräckligt länge sedan som tidigare kommunalrådet Stig Bertilsson (c) visade att han hade "arslet vänt mot sjön" genom att i kommunstyrelsen sitta och föreslå att man istället för att göra i ordning Vedkajen (efter att den hade rasat p g a dåligt underhåll) skulle ta bort den helt och hållet, men lyckligtvis fick Stig föga stöd för den idén. 
Vill du kommentera, klicka här
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar