God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 30 juni 2016

Landshövdinge-time out

Så har vår landshövding Stefan Carlsson tagit så kallad time out ("tajjm aut") och berättat att han dricker för mycket och helt enkelt inte mår bra. Starkt gjort av honom att inte hymla om det utan säga som det är. Klokt dessutom att göra valet att ta hand om sin hälsa i första rummet och inte länet till varje pris. Hälsan är ju trots allt det viktigaste vi har. 
Vet ju dessutom att Stefan Carlsson är nog så bestämd av sig, så det ska förhoppningsvis gå bra. Önskar honom lycka till med sin ambition att bli helnykter för gott! Och kunna komma tillbaka till sin landshövdingesyssla med nya krafter och se till att staten får stå för fiolerna när det gäller vårat vatten!  

3 kommentarer:

 1. Bu! Vad har det tagit åt Dig.

  SvaraRadera
 2. Ja du Unknown. Du visste kanske mer än mig och då förstår jag naturligtvis din reaktion. Trodde i min enfald på att det enbart handlade om alkoholproblem och då ville jag inte sparka på en som ligger.

  Men nu vet jag mer och att Stefan Carlsson gjort sig totalt omöjlig.

  SvaraRadera
 3. Ja du Unknown. Du visste kanske mer än mig och då förstår jag naturligtvis din reaktion. Trodde i min enfald på att det enbart handlade om alkoholproblem och då ville jag inte sparka på en som ligger.

  Men nu vet jag mer och att Stefan Carlsson gjort sig totalt omöjlig.

  SvaraRadera