UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

fredag 10 juni 2016

Grattis bondbönan Hanna som blivit Årets ölänning!

Grattis "bondbönan" Hanna Karlsson i Dödevi som idag har fått utmärkelsen Årets ölänning! Detta genom sitt flitiga bloggande på Bondbönans blogg, där hon för en stor läsekrets - långt utöver Ölands gränser - har beskrivit det öländska lantbrukets dagliga glädjeämnen och vedermödor. 
Hon skriver onekligen bra, men det skulle bli ännu bättre om hon slutade med att försvara Arla!
Så här lyder juryns motivering:
 "Årets ölänning är en driven lantbrukare som vågar satsa i en pressad bransch. Hanna Karlsson är bondbönan som genom sin uppmärksammade blogg blivit en ambassadör för Öland och dess lantbrukare. Hon visar i ord och handling också att alla är välkomna till Öland, såväl turister som medmänniskor på flykt."
Delar gärna Hannas glädje. Klicka här och hör när hon fick beskedet! 
                             
PS! Gissar att det här var litet roligare att läsa för Ölands lantbrukare än det föregående inlägget som var baserat på Rolf Nilssons insändare i Ölandsbladet
Plats för kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar