November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 22 juni 2016

Midsommarvädret

Så här dan för dan etc... undrar vi förstås vad det blir för midsommarväder. 
Svenska SMHI spår regn under natten till midsommarafton fram till klockan 5 på morgonen. Hela 13 mm totalt. Därefter uppehåll och mestadels soligt under resten av midsommarafton och midsommardagen fram till natten mot söndagen (då det faller O,6 mm regn mellan kl 23 och 02). Även på söndagen mellan kl 8 - 14 kommer det att falla 0,6 mm. I övrigt uppehåll. Varmast och soligast tror SMHI att det blir på midsommardagen med en topptemperatur på 23 grader mellan kl 8 - 14. 
Norska YR tror likaledes att det blir regn under natten till midsommarafton fram till morgonen men med inslag av åska. Och då 8,7 mm totalt. Därefter uppehåll och mestadels soligt under resten av midsommarafton och midsommardagen fram till söndagsförmiddagen, då det åter blir regn och det faller 3,3 mm mellan kl 8 - 14. I övrigt uppehåll. Varmast tror YR att det blir på midsommarafton med en topptemperatur på 23 grader mellan kl 14 - 20 och soligast på midsommardagen efter kl 14. 
Prognoserna gäller en plats - ganska så mitt på Öland - där vi ska fira midsommar.
Midsommarvädret ser hur som helst ut att bli skapligt, men det återstår att se om det blir SMHI eller YR som denna gång träffar närmast. 
Plats för kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar