God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 18 juni 2016

En fantastisk konsert

Vid gryningstid innan denna lördagsmorgon bjöds det på en helt fantastisk konsert här i staden. Det var allehanda skönsjungande fåglar som därmed ville visa att dom nu tyckte att det hade regnat färdigt. 
Finare konsert får man leta efter - sedan får Björn Skifs och allt vad dom artister heter som kommer hit till oss senare i sommar säga vad dom vill!
I övrigt är det ju bara att njuta och tacka och ta emot av all den fågelsång som bjuds oss så här års och även lite tidigare på våren. Här mitt i Borgholms stad sjunger koltrastar för full hals både tidiga morgontimmar, eftermiddagar och kvällar. Och från taken intill där jag bor sjunger en envis rödhake sina smäktande toner ur silverstrupe (hoppas att jag fick till det rätt). Ringduvorna hoar från TV-antenner och skorstenar och tornseglarna passerar svirrande förbi nära inpå balkongen i en ständig luftakrobatik. I grönskan i stadens utkanter hörs näktergalssången.
Passa på att njuta! 
Plats för kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar