God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 16 juni 2016

Får självrätta mig lite ...

Får självrätta mig lite om vad jag skrev om Kyrkostyrelsen i förrgår och närmare förklara läget. Att f d Högbyprästen Dag Sandahl raljerat lite om ärkebiskop Antje Jackelén på sin blogg stämmer, men Kyrkostyrelsen har ännu inte ropat på censur.  
Dock har det funnits ett förslag om att Kyrkostyrelsen skulle driva igenom en policy om hur Svenska kyrkans förtroendevalda ska få uttrycka sig i sociala medier - tydligen förorsakat av Sandahls blogg. Men det förslaget har fått bakläxa, bl a kanske på grund av mediachefen Thomas Grahls engemang för yttrandefriheten, och blivit återremitterat. Det vore ganska märkligt om ett förslag av det slaget skulle gå igenom vid Kyrkomötet i Uppsala i höst, där policyn isåfall slutligt skulle antagas.
Det vore ungefär som kommunfullmäktige i Borgholm skulle anta en policy om vad jag får - eller inte får - skriva på min blogg. Det skulle jag ALDRIG gå med på! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar