UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

tisdag 28 mars 2017

Dagens premiär i Stadshusets KS-rum: Utbildningsnämnden

Strax - närmare bestämt kl 10.00 - börjar Utbildningsnämndens premiärmöte i Stadshuset, där det är öppet för allmänhet och press att komma och lyssna. Uppe i KS-rummet högst upp i huset. Och ni som så önskar kan istället sitta hemma och hänga med i direktsändning som sker via kommunens webb-kamera i sammanträdesrummet.
Det är bara att klicka HÄR - och sedan klicka på den första av filmrutorna som syns - från kl 10.00 och framåt. Tills mötet stängs för insyn. För så blir det mot slutet, vilket kan tyckas högst diskutabelt. Så himla hemligt behöver det väl inte vara vad dom pysslar med under mossan på utbildningsförvaltningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar