MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 22 mars 2017

Kommunstyrelse utan mig - men med turistchef utan synligt skägg

Igår hade kommunstyrelsen heldagsföreställning i Stadshuset och det fick dom ha utan mig. Där satt istället socialdemokrater, det så kallade Framtid Öland, moderater, centerpartister. en miljöpartist och en sverigedemokrat samlade runt ett bord med undantag för lunch- och fikaraster. Ärendelistan såg ut så här och allt filmades med kommunens nya fastmonterade webbkamera i kommunstyrelserummet och kan nu ses och höras i efterhand: 
Första akten (fram till lunch)
Andra akten (efter lunch)
Bland inbjudna tjänstemän fanns den nye och skäggprydde "turistchefen" Staffan Smedfors. Han var inbjuden att tala om sina planer och idéer efter lunchen och jag tänkte att jag då via webben skulle lyssna på vad han hade att säga. 
Staffan Smedfors stod vid ena änden av det långa bordet i kommunstyrelserummet och syntes säkert bra för dom som fanns i rummet men inte lika bra för oss som tittade på direktsändningen via webben. Vi kunde inte ens se hans skägg där han stod, ty webbkameran var riktad så att allt som fanns ovanför hans mage låg utanför bild. Lite fascinerande att det ska vara så fortfarande två månader efter att webbkameran installerats i KS-rummet med tanke på hur många som jobbar på kommunens IT-avdelning som har ansvaret för inställningen av webbkameran. Inte heller var det mycket man som webbtittare kunde se av de bilder som han visade. Så här såg det ut.  
Föreslår att IT-avdelningen fixar till inställningen av webbkameran till nästa direktsändning från KS-rummet som blir på måndag förmiddag när socialnämnden ska vara där. 
Den huvudlöse talaren var något långrandig, så jag orkade inte lyssna så länge. 
Återkommer kanske med andra synpunkter på mötet och det som sades när jag har fått tid och ork att se och lyssna på filmerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar