God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 5 mars 2017

Linus af Wåhlberg på god väg. Mora-Nisse hundra år och död norrman vaknade till liv i Mora

Så har nyss Linus af Wåhlberg kommit i mål i Mora på tiden 5 timmar, 24 minuter och 41 sekunder. Hans bästa Vasaloppsresultat hittills och sju och en halv minuter snabbare än förra året. Inte illa!     
Men ännu fattas honom nästan tio minuter för att slå det öländska Vasaloppsrekordet på fem timmar och en kvart.    
Det finns inga ursäkter om han inte skulle göra det, har Linus själv nyligen sagt till Ölandsbladet, så det får bli nya tag för honom nästa år igen. 
Nils Karlsson "Mora-Nisses" bästa tid någonsin var fem timmar och en minut och då hade han vunnit oslagbara nio Vasalopp! Och i  år skulle han ha fyllt hundra år.
Årets vinnare - en norrman - låg dök på backen någon minut efter att ha passerat målstrecket i Mora. Med kranskullan stående över sig med något som plötsligt såg ut som en stor begravningskrans. Väldigt makabert såg det ut i TV-rutan, men lyckligtvis vaknade norrmannen till liv efter en stund.
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar