God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 7 mars 2017

Det har börjat fyka, så tänk er för idag!

Till råga på snöeländet så frös det på igår kväll, så att blötsnön förvandlades till is på stadens gator. Däremellan hade plogfordonen kört upp stora snövallar som fick frysa till och bli till hinder. Och eftersom inte alla fastighetsägare bryr sig om att skotta sina gångbanor, så var det nog inte optimalt igår för dom som var ute med rullatorer här i Borgholm. Och dom måste ju också få kunna komma fram! 
Sen ska vi inte tala om hur det kan ha varit ute i byarna och på landsbygden runt omkring i vår kommun!
Och nu på morgonen blåser det på igen med ny snö och har börjat fyka. Så tänk er för och kolla läget noga innan ni ger er ut idag! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar