UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 11 mars 2017

Grattis Linnéa Thurflell, Årets eldsjäl!!!

Stort, stort grattis till öländska Linnéa Thurfjell som vid en galatillställning på Berns salonger i Stockholm i torsdags kväll fick utmärkelsen Årets eldsjäl. Detta för det arbete som hon lägger ner för att människor med funktionshinder ska kunna idrotta. 
Kalmartidningarna har naturligtvis passat på att påstå att hon är från Kalmar bara för att hon för närvarande råkar bo i Smedby utanför Kalmar, men i själ och hjärta är hon öländska från Östra Sörby. Vilket hon nu också har fått tillfälle att påpeka i en intervju i dagens nummer av Ölandsbladet. Och det kan vi vara glada för! 
Som lök på laxen är Linnéa nu i startgroparna för att sätta igång en verksamhet i Borgholm med idrott rör ungdomar med funktionshinder! Strålande! 
På tal om kalmartidningarnas fräckhet får vi innerligt hoppas att den kommunsammanslagning mellan Kalmar och ölandskommunerna som det verkar som att dom båda socialdemokratiska kommunalråden Johan Persson i Kalmar och Ilko Corkovic i Borgholm går och hoppas på aldrig bli av, för isåfall skulle väl kalmartidningarna - om dom då finns kvar - utse alla ölänningar till kalmariter, hemska tanke!
Men strunt i det, nu grattar vi Linnéa och önskar henne lycka till både för hennes egen del och med hennes nya projekt!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar