NÄSTA DIREKTSÄNDNINGAR från Stadshuset i Borgholm blir:
 • Från SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Ärendelista med handlingar. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
 • från KOMMUNFULLMÄKTIGE samma kväll måndag den 20/11 med start kl 18: Debatt och beslut om kommunstyrelsens budgetförslag och taxeförslag inför 2018. Kallelse med övriga ärenden. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 18
 • från KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13. Ärendelista med handlingar. Öppet för allmänheten att närvara under hela mötet. Kan följas HÄR från kl 13
 • från SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Kan följas HÄR från kl 9
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 2 mars 2017

Var befinner sig Lennart Andersson?

Är det någon som vet var Lennart Andersson befinner sig?   
Har inte kunnat nå honom för att meddela att han tilldelats årets ris. Sände honom dock ett mail igår där detta budskap meddelades honom samtidigt med en förfrågan om han  skulle vilja komma till Borgholm och personligen emottaga riset vid en enkel ceremoni på torget. Med vänlig hälsning och allt.   
Vet dock inte om budskapet om utmärkelsen nått honom där hemma i Hörlösa, där han symboliskt nog bor i den gamla nedlagda skolan, van vid skolnedläggningar som han torde vara från sina tidigare år som ledamot i utbildningsnämnden.
Kommentarer 

3 kommentarer:

 1. Det är väldigt tyst från utbildningsnämnden, har dom slutat lägga ut sina protokoll på hemsidan? Du som har lite koll på dom, kan du inte fråga vad som hänt, vad dom mörkar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej "Tidigare anställd"!

   Tyvärr är det lite svårt att hitta på kommunens hemsida, men utbildningsnämnden HAR faktiskt fortsatt att lägga ut sina protokoll där. Här får du ett par länkar till dom senaste (i tur och ordning: decembermötet, januarimötet och februarimötet):

   http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/01/Protokoll-161214.pdf

   http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/12/Protokoll-170124.pdf

   http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/12/Protokoll-170221.pdf

   Om länkarna inte går att klicka på här så är det ju bara att kopiera och lägga in länken i adressfältet och sedan öppna protokollet som vilken sida som helst!

   Protokoll är dock EN sak, men det är bara vid ÖPPNA möten man kan få veta vad som VERKLIGEN händer! Och då är det bra om allt finns filmat.
   Det tjänar inte så mycket till att jag frågar dem ifall det är något som dom vill mörka.

   Ring gärna om det är något särskilt som du undrar över!

   Hälsningar
   Per Lublin
   Tel 0708 - 20 86 28

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera