UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 26 mars 2017

Vad är klockan?

Så har nu Jordens timme (föredrar faktiskt det svenska ordet framför det utländska) passerat runt nästan hela klotet utom i ett område i Stlla havet där det fortfarande är lördagskväll och klockan ännu inte har hunnit fram till 20.30.
Hos oss är det nu söndagsmorgon och det har under natten slagit över till sommartid och klockan är snart åtta.
Skulle när jag vaknade i morse försöka mixtra fram klockan en timme i min mobiltelefon men hejdade mig när jag upptäckte att den redan var en timme mer än den var i en mer ordinär klocka. Klockan i mobilen hade hoppat fram en timme alldeles av sig själv!.
Så ni som undrar vad klockan egentligen är just nu - i vart fall officiellt - kan slå en signal till Fröken Ur på tel. 90 510 och få rätt tid. Ett litet bra tips till alla som har en tid att passa! 
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar