UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 29 mars 2017

Intressant i måndags

I måndags kväll var jag i Löttorp för att lyssna på den både kunnige och underhållande geologiprofessorn Jan Mikaelsson som hade engagerats till socialdemokraternas öppna möte* som jag tidigare nämnt om här på bloggen. Temat för mötet var "Ja till Öland - nej till gas". Men jag var också där för att lyssna på deras unga riksdagsledamot från Oskarshamn Laila Naraghi som engagerat sig för att ändra lagstiftningen kring våra naturtillgångar under jorden och hur de ska få hanteras. Detta ville jag gärna få veta mer om.
Lyssna HÄR** på Jan Mikaelsson i hans intressanta lilla tjugominutersföreläsning! 
Man kan verkligen undra på vad gasutvinningsföretaget egentligen har i kikaren! 
Återkommer till vad Laila Naraghi hade att säga.
 *) Fotnot 1: Nu undrar någon förstås hur Lennart Andersson (S) reagerade när han såg mig sitta där med mobiltelefonen och att spela in. Det kliade nog i klorna på honom, men han höll sig faktiskt i skinnet och satt still och sade inte ett ord så länge jag var kvar på mötet. 
Jag hade för övrigt talat med Jan Mikaelsson innan och hade hans fulla medgivande till inspelningen. 
**) Fotnot 2: Om filmen är seg med att starta i din dator, försök i mobilen istället eller i en annan dator.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar