UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

söndag 12 mars 2017

Igår gick solen ner...

 Igår gick solen verkligen ner för svensk eurovisionsschlager. 
Solnedgång över Sverige, fotograferad i Borgholms yttre hamn efter den vackra vårdagen igår
Schlager ska väl vara något som kan slå - det hörs ju på namnet - och det hade verkligen Owe Thörnqvists låt kunnat göra. Om vanligt folk fått rösta och med bara en röst var. 
Kanske borde man också haft en åldersgräns för att få rösta, precis som vid riksdags-och kommunval.
Och varför ska det sitta en massa juryer från andra länder och rösta om vilket bidrag Sverige ska ställa upp med? Det är ungefär som om hela Europa, Turkiet, Israel och Australien skulle vara med och bestämma om vem som ska bli Sveriges statsminister!
Men nu blev det som det blev och jag slutade att lyssna innan finalen var slut när jag såg vartåt det lutade - att någon av dom där låtarna som lät ungefär likadant allihop skulle vinna. Idag har jag fått veta att det var visst ett gäng hoppande kostymnissar som vann, men inget som jag minns hur det lät.
Det var i alla fall en fin vårdag igår.
Ridå. 
Foto: Per Lublin 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar