God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 12 mars 2017

Igår gick solen ner...

 Igår gick solen verkligen ner för svensk eurovisionsschlager. 
Solnedgång över Sverige, fotograferad i Borgholms yttre hamn efter den vackra vårdagen igår
Schlager ska väl vara något som kan slå - det hörs ju på namnet - och det hade verkligen Owe Thörnqvists låt kunnat göra. Om vanligt folk fått rösta och med bara en röst var. 
Kanske borde man också haft en åldersgräns för att få rösta, precis som vid riksdags-och kommunval.
Och varför ska det sitta en massa juryer från andra länder och rösta om vilket bidrag Sverige ska ställa upp med? Det är ungefär som om hela Europa, Turkiet, Israel och Australien skulle vara med och bestämma om vem som ska bli Sveriges statsminister!
Men nu blev det som det blev och jag slutade att lyssna innan finalen var slut när jag såg vartåt det lutade - att någon av dom där låtarna som lät ungefär likadant allihop skulle vinna. Idag har jag fått veta att det var visst ett gäng hoppande kostymnissar som vann, men inget som jag minns hur det lät.
Det var i alla fall en fin vårdag igår.
Ridå. 
Foto: Per Lublin 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar