TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

söndag 12 mars 2017

Rättelse: Inte från Östra Sörby och fel om hjärtat

Glöm vad jag skrev i mitt första inlägg på bloggen igår! 
Allt stämde inte. 
Årets eldsjäl i kategori öppen kommer nämligen inte från Östra Sörby utan från Sörby tall och hennes hjärta "tillhör Kalmar kommun minst lika mycket som Borgholms om inte mer". Därav denna rättelse. 
Årets eldsjäl vill heller inte "beblandas" med mina åsikter om Kalmar, Kalmars tidningar eller socialdemokraternas arbete "framåt" i samhällsutvecklingen* och fick därigenom även detta sagt.
I övrigt kan ingen annan än jag själv - så länge som jag håller mig till fakta - bestämma något om mina blogginlägg och om vad som ska stå eller inte stå i bloggen. Den är helt och hållet min egen och jag skriver på eget utgivaransvar. 
   
*) Fotnot: Bäst att jag samtidigt själv får poängtera att jag står totalt neutral ifråga om den svenska rikspolitiken, som jag undviker att lägga mig i utom någon gång när det kan beröra Öland speciellt. Beträffande kalmartidningarna och Kalmar har jag väl heller inga speciella fastlåsta åsikter utan det kan variera beroende på sammanhanget. Vill gärna slippa att bli påklistrad några åsikter från andra.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar