Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 23 juni 2014

Kvällens matcher

Som ett avbrott i all fotbollen går det ikväll att beskåda kvällens matcher i kommunfullmäktige i Borgholm, delvis kanske rafflande debatt men kanske också urtråkig så kallad "information" ifall inte domaren går att beveka. Även om laguppställningen är väldigt ojämn kan utgången oviss vara i en och annan match.
Vill Du veta mer om kvällens föreställning i Borgholms stadshusarena, klicka här!
Från och med kl 18.20 ikväll kan Du gå direkt till föreställningen (och lite försnack innan den första kvarten) genom att klicka HÄR (och sedan - på sidan som då kommer upp - på den lilla texten med blå bokstäver där det står Watch on page) för att följa kvällens kommunfullmäktigemöte med lite direktkommentarer från mig.  
Vi halvlek vid åttatiden är det dock cirka en halvtimmes sändningsuppehåll medan spelarna ska få i sig kaffe och smörgåsar inför den spännande fortsättningen under resten av kvällen!

Vill Du kommentera, klicka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar