Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 2 mars 2017

Var befinner sig Lennart Andersson?

Är det någon som vet var Lennart Andersson befinner sig?   
Har inte kunnat nå honom för att meddela att han tilldelats årets ris. Sände honom dock ett mail igår där detta budskap meddelades honom samtidigt med en förfrågan om han  skulle vilja komma till Borgholm och personligen emottaga riset vid en enkel ceremoni på torget. Med vänlig hälsning och allt.   
Vet dock inte om budskapet om utmärkelsen nått honom där hemma i Hörlösa, där han symboliskt nog bor i den gamla nedlagda skolan, van vid skolnedläggningar som han torde vara från sina tidigare år som ledamot i utbildningsnämnden.
Kommentarer 

3 kommentarer:

  1. Det är väldigt tyst från utbildningsnämnden, har dom slutat lägga ut sina protokoll på hemsidan? Du som har lite koll på dom, kan du inte fråga vad som hänt, vad dom mörkar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej "Tidigare anställd"!

      Tyvärr är det lite svårt att hitta på kommunens hemsida, men utbildningsnämnden HAR faktiskt fortsatt att lägga ut sina protokoll där. Här får du ett par länkar till dom senaste (i tur och ordning: decembermötet, januarimötet och februarimötet):

      http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/01/Protokoll-161214.pdf

      http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/12/Protokoll-170124.pdf

      http://www.borgholm.se/wp-content/uploads/2016/12/Protokoll-170221.pdf

      Om länkarna inte går att klicka på här så är det ju bara att kopiera och lägga in länken i adressfältet och sedan öppna protokollet som vilken sida som helst!

      Protokoll är dock EN sak, men det är bara vid ÖPPNA möten man kan få veta vad som VERKLIGEN händer! Och då är det bra om allt finns filmat.
      Det tjänar inte så mycket till att jag frågar dem ifall det är något som dom vill mörka.

      Ring gärna om det är något särskilt som du undrar över!

      Hälsningar
      Per Lublin
      Tel 0708 - 20 86 28

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera