Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 21 oktober 2014

Trettio miljoner som skulle användas för att amortera av lån bortspenderade av BEAB

Apropå kompetens kontra bristande sådan så ser vi fram emot att Framtid Ölands Tomas Lind som i egenskap av yrkesverksam revisor torde kunna hantera pengar ska få ta över som ordförande för Borgholm Energi istället för nuvarande klåpare som lyckats göra av med dom pengar som var avsedda att amortera av lånen för Resedanbygget med.     Trettio miljoner saknas och Borgholms kommun står i borgen!
Pengarna är som sagt bortspenderade på annat. 
Om detta kan vi läsa i våra tidningar idag, såväl i Ölandsbladet som i Barometern / Östra Småland
Det politiska huvudansvaret delar Stig Bertilsson (c) och hans BEAB-styrelse med Ilko Corkovic (s) och Lisbeth Lennartsson (c),  Nu gäller det att kunna lösa det här på ett bra sätt så att det inte blir våra medborgare som får hosta upp pengarna! 
Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar