UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

torsdag 10 november 2016

Årtusendets skilsmässa!

Skvallertidningen "Hänt i veckan" - 'även kallad "Vänt i häcken" har verkligen lyckats göra ett scoop som - om man tolkar det rätt - innebär att Kristus och Kristi brud kommer att gå skilda vägar. 
Klippt ur senaste numret av "Hänt i veckan"
Anledningen till skilsmässan framgår inte. Även om ålder inte ska ha någon betydelse, så är det ju en anmärkningsvärt stor åldersskillnad mellan Kristus (2017 år kommande juldag) och hans nu f d brud Åsa Waldau (51), som i längden kan ha blivit ohållbar. Dessutom framgår det av skvallerbladet att hon kan ha haft en annan karl.
Om bibeln i nästa upplaga kommer att.ha ett extra litet stycke om Kristi tämligen kortvariga äktenskap långt efter sin uppståndelse och himlafärd återstår att se.
Kommentera gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar