UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 26 november 2016

Morden i Mellby 2006

Skulle tro att folket i Byxelkrok med omnejd satt ganska så samlade kring TV-apparaterna i torsdags - och de flesta vi andra här på Öland också - när de makabra morden på Barbro Karlsson och Bertil Sandin och mordbranden i Mellby 2006 behandlades i TV4:s serie "Svenska fall för FBI". 
Här fick svenska folket en skrämmande bild av den skräck som Barbros son Pierre Karlsson (som i programmet aldrig nämndes med sitt namn) lyckades sprida i bygden under den tid med åtskilliga mystiska dödsfall och mordbränder på nordligaste Öland, som inte upphörde förrän han satt i säkert förvar bakom lås och bom efter mordbranden och dubbelmordet i Flakeböle på luciadagen 2012. Varvid han dömdes till livstid fängelse.
Pierre Karlsson frikändes som bekant för morden i Mellby 2006 och blev den gången släppt ur häktet. Kommer åklagare någon gång att försöka ta upp det fallet och andra mystiska dödsfall med anknytning till Pierre Karlsson på nytt?
Du som missade programmet kan se det genom att klicka här!
Det börjar med lite reklam.
Kommentera gärna!

1 kommentar:

  1. De jurister och nämndemän som friade Pierre 2006 måste rimligtvis känna en stor klump i magen i och med att han nu fick möjlighet till morden i Flakeböle. Jag tyckte att flera av de intervjuade verkade rädda än idag.

    SvaraRadera