God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

torsdag 10 november 2016

Historisk krock

I  måndags blev det helt onödigt- och olyckligtvis en krock i det historiska utbudet i Borgholm. 
Ölands Vattenråd hade tydligen missat att vi i historiska gruppen redan hade bestämt och gått ut med att vi skulle ha en samtalskväll om Borgholms stads historia på Strand just den kvällen, när dom valde datum för att anordna en afton om det öländska vattnets historia. Så det råkade bli samtidigt igår. 
Annars hade jag gärna gått och lyssnat på Jan-Henrik Fallgrens föredrag i Stadshuset - men jag var ju av förklarliga skäl upptagen i måndags kväll och kunde inte samtidigt som jag skulle medverka på Strand sitta och lyssna i Stadshuset hur gärna jag än hade velat. 
Föredraget i Stadshuset lär ha varit mycket intressant, men väldigt få var tydligen där och lyssnade. Hade Ölands Vattenråd valt en annan kväll hade nog de flesta av oss som var med på historiekvällen på Strand även kommit till Vattenrådets historiekväll och lyssnat på Fallgren. 
Föreslår att Ölands Vattenråd (och andra med för den delen) nästa gång innan ni spikar något datum tar en koll på månadens evenemangstips - t ex i vänsterspalten på denna blogg (som är tämligen fullständig i det avseendet) - så att det inte åter blir en onödig krock! 
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar