TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 19 november 2016

Turkisk tittarstorm?

Till min blogg hör statistikfunktioner där jag själv kan gå in och se hur många som tittar - och har tittat - på bloggen vid olika tidpunkter. Kan också se i vilka länder som mina tittare befinner sig då. Dock naturligtvis inte vilka det är som tittar. Har således råkat få se att mellan kl 6 och 7 idag på morgonen hade bloggen fått runt 460 besök från tittare som befann sig i Turkiet!
Att ölänningar och andra som är på semester utomlands går in och tittar på min blogg på morgonen är inget märkligt, så om jag hade haft tio eller tjugo tittare i Turkiet nu på morgonen, så hade jag inte reagerat. Men fyrahundrasextio!!!
Eftersom jag varken har haft det minsta med Turkiet, Grekland eller Kurdistan att göra eller någonsin har varit i det området, så borde ju knappast den turkiska hemliga polisen eller säkerhetstjänsten sätta in hela sin personal på att specialbevaka mig och min blogg. Så varför har fyrahundrasextio tittare i Turkiet plötsligt börjat intressera sig för min blogg. Det hela verkar minst sagt konstigt och skumt. 
Finns det någon slags app som kan göra att en tittare ser ut som 450 i statistiken? 
Någon som drabbats av något liknande? Någon som har någon slags förklaring till "tittarstormen" i Turkiet?
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar