UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 19 november 2016

Turkisk tittarstorm?

Till min blogg hör statistikfunktioner där jag själv kan gå in och se hur många som tittar - och har tittat - på bloggen vid olika tidpunkter. Kan också se i vilka länder som mina tittare befinner sig då. Dock naturligtvis inte vilka det är som tittar. Har således råkat få se att mellan kl 6 och 7 idag på morgonen hade bloggen fått runt 460 besök från tittare som befann sig i Turkiet!
Att ölänningar och andra som är på semester utomlands går in och tittar på min blogg på morgonen är inget märkligt, så om jag hade haft tio eller tjugo tittare i Turkiet nu på morgonen, så hade jag inte reagerat. Men fyrahundrasextio!!!
Eftersom jag varken har haft det minsta med Turkiet, Grekland eller Kurdistan att göra eller någonsin har varit i det området, så borde ju knappast den turkiska hemliga polisen eller säkerhetstjänsten sätta in hela sin personal på att specialbevaka mig och min blogg. Så varför har fyrahundrasextio tittare i Turkiet plötsligt börjat intressera sig för min blogg. Det hela verkar minst sagt konstigt och skumt. 
Finns det någon slags app som kan göra att en tittare ser ut som 450 i statistiken? 
Någon som drabbats av något liknande? Någon som har någon slags förklaring till "tittarstormen" i Turkiet?
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar