November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 2 november 2016

Avskaffa november?

Tillhör inte dom stora älskarna av november. För mig är den månaden mestadels trist och grå. Med nakna träd där löven har blåst av.
En månad som jag gärna skulle vilja avskaffa om det gick. 
I den gamla almanackan bar den namnet vintermånad, d v s det var den månad när vintern anlände. men det stämmer inte längre. Numera kommer vintern ofta senare - i december eller ibland först i januari. Åtminstone är det ju så här hos oss. Och vintern är ju inte heller alltid så kul precis. I vart fall är den inte min favoritårstid.
Idag kommer det inte bara att vara grått och blåsigt. Enligt SMHI:s färskaste prognos kommer det att regna oavbrutet här i Borgholm hela dagen idag samt under kvällen - efter klockan nio på kvällen t o m snöblandat - så då det är skönt att kunna var inne och slippa gå ut. 
Undrar om det skulle gå att få ihop en majoritet för att avskaffa november? Fast isåfall är det nog bäst att förslaget kommer från "rätt" håll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar