November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 21 november 2016

Idag ska tryckpressen gå igång

För några dagar sedan skrev jag att En liten gris har kommit emellan. Och den hade faktiskt fått gå före bloggskrivande - men har ni sett grisen så tror jag att ni läsare förstår och har överseende. Särskilt ni som kanske också har läst den första boken om Knorrvar.
Trettiofem teckningar till den andra boken om Knorrvar - som heter "Knorrvars första jul" - var klara i onsdags och inpassade på rätt ställen i texten och sedan har det varit lite korrekturgranskning och mindre rättelser och nu i morse blev allt klart för tryckning, så idag ska tryckpressen gå igång. Självfallet trycks boken på Öland.
Knorrvar själv har också skrivit om detta alldeles nyss på sin egen hemsida www.knorrvar.se som jag lite ödmjukt kan rekommendera för var och en som funderar på julklappar till barn, barnbarn, syskonbarn, andra släktingar, vänner eller sin personal. Knorrvar går att läsa i alla åldrar och är förstås ett måste för alla samlare av Ölandslitteratur.
:-)  :-)  :-)
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar