MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 21 november 2016

Idag ska tryckpressen gå igång

För några dagar sedan skrev jag att En liten gris har kommit emellan. Och den hade faktiskt fått gå före bloggskrivande - men har ni sett grisen så tror jag att ni läsare förstår och har överseende. Särskilt ni som kanske också har läst den första boken om Knorrvar.
Trettiofem teckningar till den andra boken om Knorrvar - som heter "Knorrvars första jul" - var klara i onsdags och inpassade på rätt ställen i texten och sedan har det varit lite korrekturgranskning och mindre rättelser och nu i morse blev allt klart för tryckning, så idag ska tryckpressen gå igång. Självfallet trycks boken på Öland.
Knorrvar själv har också skrivit om detta alldeles nyss på sin egen hemsida www.knorrvar.se som jag lite ödmjukt kan rekommendera för var och en som funderar på julklappar till barn, barnbarn, syskonbarn, andra släktingar, vänner eller sin personal. Knorrvar går att läsa i alla åldrar och är förstås ett måste för alla samlare av Ölandslitteratur.
:-)  :-)  :-)
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar