UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 21 november 2016

Idag ska tryckpressen gå igång

För några dagar sedan skrev jag att En liten gris har kommit emellan. Och den hade faktiskt fått gå före bloggskrivande - men har ni sett grisen så tror jag att ni läsare förstår och har överseende. Särskilt ni som kanske också har läst den första boken om Knorrvar.
Trettiofem teckningar till den andra boken om Knorrvar - som heter "Knorrvars första jul" - var klara i onsdags och inpassade på rätt ställen i texten och sedan har det varit lite korrekturgranskning och mindre rättelser och nu i morse blev allt klart för tryckning, så idag ska tryckpressen gå igång. Självfallet trycks boken på Öland.
Knorrvar själv har också skrivit om detta alldeles nyss på sin egen hemsida www.knorrvar.se som jag lite ödmjukt kan rekommendera för var och en som funderar på julklappar till barn, barnbarn, syskonbarn, andra släktingar, vänner eller sin personal. Knorrvar går att läsa i alla åldrar och är förstås ett måste för alla samlare av Ölandslitteratur.
:-)  :-)  :-)
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar