UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 19 november 2016

Lovar att komma till Stockholm eller Oslo om...

Igår fick jag pensionen, så nu känner jag mig riktigt rik i flera dagar. Tills hyran och räkningar är betalda. Sedan är jag rätt så fattig igen fram till nästa pension. Så det där med gåsamiddag till Mårten någon gång i framtiden kan man nog bara drömma om. Vid Mårten är det alltid en vecka kvar tills pensionen kommer. 
Det skulle bli så mycket bättre om man någon enda gång kunde få ett Nobelpris. Jag lovar att jag isåfall kommer till Stockholm och tar emot priset. Eller till Oslo om det skulle råka vara ett fredspris. 
Kommentera gärna! 

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. När man inte saknar annat än en gåsamiddag en gång om året får man nog vara väldigt nöjd.

   Man kan ju bara försöka tänka på alla de som lever i skräck i städer där bomber när som helst faller från himlen, de som lever i flyktingläger, de som lever i länder där svälten ständigt står dörren eller på platser där naturkatastrofer spolierar människors liv. Eller kan man bara tänka på alla människor här hemma som är drabbade av svåra sjukdomar och ständig ohälsa och kanske ligger hjälplösa som "vårdpaket".

   Då kan man bara inse hur bra man faktiskt har det. Även om man varken får Nobelpris eller vinner storkovan på lotteri.

   Förlåt att jag försökte skämta lite!

   Radera