MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 8 november 2016

Trotsade snöblåst och ishalka

Med tanke på gårdagskvällen väderlek och glashalka på stadens gator - samt ett "krockande" evenemang  i Stadshuset samma kväll (föredrag i Stadshuset av Jan-Henrik Fallgren om det öländska vattnets historia), så hade jag kanske inte väntat att att det skulle dyka upp så många historieintresserade vid samtalskvällen på Strand som det faktiskt gjorde i går kväll. 
Att stadens historia intresserar är inte att ta miste på och där vi tre "påannonserade" fyrtiotalister, Johan von Reis, Rolf Nilsson och undertecknad var osäkra på något, så kom det sakkunnig hjälp från åhörarplatserna. Där fanns gamla borgholmsbor som varit med på den tiden före oss och som kände till hur saker och ting var. Det är så samtal ska vara, man ger och får och alla får komma till tals. 
Trotsat ishalka och på väg att samlas till historiekväll vid Runda baren på Strand
Till nästa samtalskväll på Strand hoppas vi kunna få med gamle vägmästaren Per Hansson, som kom till Borgholm på 1960-talet och har många minnen från den tiden. Datum kommer inom kort. 
Håll utkik i vänsterspalten "Det händer..." här till vänster! 
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar